torek, 4. maj 2010

Trimble VX Spatial Station - povečana razdalja skeniranja

Z novim razdaljemerom, ki uporablja Trimble tehnologijo DR Plus, lahko z novim Trimble VX Spatial Station zajamemo več podatkov z manj stojišči in tako razširimo območje skeniranja. Kombinacija skeniranja, fotografiranja in geodetske izmere predstavlja edinstveno rešitev za geodete. Ustvarjanje izboljšanih, podatkovno bogatih 2D in 3D modelov za učinkovitejše projektiranje. Integracija naprednih tehnologij  elektrooptičnih tahimetrov, metričnih fotografij in 3D skeniranja postavlja Trimble VX Spatial Station na sam vrh integriranih geodetskih instrumentov.

Sposobnost za zajemanja metričnih fotografij na terenu pomeni, da lahko geodeti izvedejo dodatne meritve v pisarni. Podatki se lahko dodatno obdelajo in atributirajo s standardnimi Trimble RealWorks™ programskim paketom. S Trimble Real Works lahko strankam predstavimo rezultate natančne izmere preko virtualnih 3D preletov po delovišču z združenimi podatki geodetske izmere, metričnih fotografij in oblakom točk, vse to smo zajeli z enim samim instrumentom - Trimble VX.

Trimble VX Spatial Station korenito povečuje obseg storitev, ki jih lahko geodeti, inženirji, strokovnjaki za kartiranje in prostorsko modeliranje lahko ponujajo

Ni komentarjev:

Objavite komentar